Webdesign

Jouw online visitekaartje en de basis voor iedere onderneming

Waarom heb je een website nodig? Dan is een vraag die wij vaak horen en uiteraard kunnen wij je vertellen waarom een website persé nodig is maar wij houden niet van een “wij van wc-eend raden wc-eend aan” houding. Daarom zullen we hieronder de voordelen en aandachtspuntjes voor je uitwerken. Hopelijk wordt je dan duidelijk of en waarom een website van ons, de Marketing Maten, de juiste keuze voor jouw onderneming kan zijn.

Twee andere vragen die die wij vaak te horen krijgen zijn of een website het geld wel waard is en of je met een website wel meer klanten zal bereiken. Daar hebben we een simpel antwoord op: Dat ligt eraan. Webdesign gaat niet allen over het uiterlijk, de teksten, lange stukken code of foto’s. Wat veel designbureaus wel denken.

Bij ons, draait het om de fit (de samenhang) van deze technische zaken met jouw bedrijf, jouw verhaal en jouw passie. Deze worden in een website weergegeven in een zogenoemde huisstijl. Een huisstijl is eigenlijk de sfeer die op de hele website terugkomt, net zoals dat een winkel een bepaalde stijl heeft. 

De huisstijl is niet zomaar weer te geven of af te leiden uit enkele mailtjes. Dus als je tot nu toe een webdesign bureau bent tegengekomen wat al het contact via de mail laat verlopen en de context van jouw bedrijf vergeet, neem van ons aan: kies alstublieft voor een ander, dan ben je uiteindelijk een stuk tevredener (en zal je veel meer succes behalen met jouw website).

Wij weten dat, zeker in tijden van corona, consulting op kantoor uit den boze is en hierom bieden wij online video consulting gesprekken aan om alles te regelen. Wel zo makkelijk en altijd persoonlijk. Zo gaan we door totdat jij tevreden bent! Want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

“Al onze websites zijn volledig volgens het material design en mobile first principe ontworpen. Met een website zal jouw onderneming klaar zijn voor de toekomst en ben je klaar voor online succes”

Onze designfilosofie

Wij zullen jouw services weergeven zonder overbodige afleiding en met heldere call to actions. Zo kan jij een optimale conversie bewerkstelligen. De functionaliteit van je website staat bij ons voorop zodat jij al je marketingdoelen kan bereiken.

Deze functionaliteit gaat hand in hand met een gepersonaliseerd design. Wij zullen altijd in overleg met jou en naar aanleiding van jouw verhaal en doelen een huisstijl identificeren en ontwerpen. Deze zal er bij helpen om uw merknaam te verstevigen en klanten jouw bedrijf te laten herkennen.

Door onze kennis over het ontwikkelen van webapplicaties te combineren met het gebruik van moderne editing software en veelzijdige content management systems (Magento & WordPress) kunnen wij vrijwel alle soorten websites neerzetten. 

Volledig persoonlijk en volledig geoptimaliseerd!

Vind jouw kansen!

de gratis mogelijkheden om van start te gaan

Gratis en vrijblijvend:
Video advies

Gratis en vrijblijvend:
Online Marketing scan

Marketing Consultancy & Growth Hacking

Deel deze pagina

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?