Wat wordt er behandeld?

Allereerst is het belangijk om te weten hoe websites werken. We leggen je in jip & janneke taal alle  belangrijke processen en begrippen uit. Zo ga je met een goede basis de rest van de masterclass in.

Een goede website is makkelijk te onderhouden en kan bijna ongelimiteerd worden uitgebreid met functies zoals een webshop of automatische e-mail responders. Daarom gaan wij je leren werken met het “Content Management System” WordPress. We leggen je alle basisfuncties uit en laten je zien hoe je vanuit een leeg scherm een site kan bouwen met oneindig veel mogelijkheden.

Met het doorlopen van de eerste twee stappen kun je eigenlijk al complete websites maken. Maar hoe zorg je ervoor dat deze er modern en duidelijk uitzien? In deze stap leggen we je de basis van material design uit. Dit is de designtaal die is ontwikkeld door Google. Bedrijven als Microsoft & Amazon maken hier ook gebruik van. Zo zorg je ervoor dat  iedere site de “wow-factor”krijgt die het verdient.

Uit onderzoek is gebleken dat het belangrijk is om voor ieder doel van je website, zoals bijvoorbeeld het binnenhalen van leads, een aparte landingspagina te maken. We leren je hoe je deze zo goed mogelijk inricht om alle doelen te bereiken.

Als je site af is, begint het eigenlijk allemaal pas! Om te zorgen dat jouw website optimaal presteert leggen we je de basis uit van het A/B testen, Google analytics & data analyse technieken.

Enthousiast geworden?

Snappen we. Helaas gaan door corona onze fysieke cursussen niet door. Toch willen we onze maten nog steeds helpen om te groeien. Klik op die mooie blauwe knop hieronder en laat je gegevens achter. We laten je dan heel snel weten wanneer wij jou coronaproof die vette masterclass kunnen geven tegen een gereduceerd tarief. 

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?