Wat ga je leren?

Wie zijn jouw klanten? En waar liggen de kansen op sociale media? Je kan heel veel tijd in een bepaald kanaal stoppen, maar het is veel slimmer om met een gedegen analyse te beginnen. We leren je om veel gemaakte fouten in de selectie van doelgroepen te voorkomen maar ook om open minded te blijven en je analyse steeds verder aan te scherpen.

Tenzij je een paar mensen hebt die full-time beschikbaar zijn om jouw social media te onderhouden, zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Begin je met LinkedIn of toch met TikTok, Facebook of Insta?

 

Lastige keuze. Aan de hand van bovengenoemde doelgroepselectie en met alles wat we je leren over de eigenschappen van alle kanalen, leer jij om deze beslissing binnen no-time te maken.

Krijg jij ook een nadelige indruk van bedrijven met een onscherpe profielfoto? Voor jou is het waarschijnlijk heel logisch dat een pf er fatsoenlijk uit moet zien. Maar er zijn meer facetten waar potentiele klanten op afhaken. Denk bijvoorbeeld aan werkende links naar je website of aan een duidelijke engagement-strategy zodat je mensen die contact met jou opnemen nooit laat hangen. Dit soort kleine dingen zijn enorm belangrijk om mee te nemen in het beheer van jouw social media kanalen. We geven je per kanaal  een checklist om ervoor te zorgen dat jij op dit soort punten in ieder geval geen klanten verliest.

Je kan nu je kanalen instellen en op een goede manier beheren.

Maar als dit eenmaal is gelukt wat dan? Kort gezegd, meten is weten en optimalisatie is omzet. Nu komen die mooie analyses van pas want de volgende stap  bestaat uit het steeds een beetje beter maken van je kanalen. We gaan je een paar beproefde technieken leren die er voor kunnen zorgen dat jouw kanalen  explosief blijven groeien. 

Enthousiast geworden?

Snappen we. Helaas gaan door corona onze fysieke cursussen niet door. Toch willen we onze maten nog steeds helpen om te groeien. Klik op die mooie blauwe knop hieronder en laat je gegevens achter. We laten je dan heel snel weten wanneer wij jou coronaproof die vette masterclass kunnen geven tegen een gereduceerd tarief. 

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?