Hoe kom ik hoger in Google?

Een veelgehoorde vraag, maar een vraag met vele antwoorden

Eigenlijk is het hebben van een website het halve werk. De andere helft bestaat uit het zorgen voor relevant verkeer naar en op uw website. Door het verhogen van uw ranking op Google kan je dit realiseren.

Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is niets anders dan het vindbaar maken van websites in de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Dit worden ook wel organische zoekresultaten genoemd. 

SEO is het optimaliseren van uw online aanwezigheid, zodat u meer én hoger scoort in Google. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de SEO-ranking van uw website, zo kunt u organisch meer verkeer naar uw website leiden.

“Zoekmachine optimalisatie is een altijd veranderend veld binnen de online wereld. Google verandert de eisen en regels op regelmatige basis. Om goed vindbaar te zijn is het belangrijk om veel aandacht aan SEO te besteden.”

Kan SEO op de korte termijn?

Hoger komen in Google, het blijft toch een lastig principe. Want hoe moet dat nou? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik nou op de eerste pagina kom? Het korte antwoord is content (hierover kan je meer lezen op deze pagina). 

Het lange antwoord? Tijd. Hoog komen in Google kost simpelweg veel tijd. Niet alleen omdat Google de normen vaak verandert waardoor je er dicht op moet blijven zitten, maar ook omdat het veel tijd en aandacht vergt om back links (dit zijn links van andere websites die naar die van jou leiden) te creëren. 

Wij snappen dat je hier geen tijd en vooral geen zin in hebt. Daarom kunnen wij jou volledig begeleiden in het traject en de weg naar een hogere plek in Google. Dit doen wij door middel van gespecialiseerde Software en vooral veel aandacht.

Vind jouw kansen!

de gratis mogelijkheden om van start te gaan

Gratis en vrijblijvend:
Video advies

Gratis en vrijblijvend:
Online Marketing scan

Marketing Consultancy & Growth Hacking

Deel deze pagina

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?