Wat ga je leren?

Google heeft natuurlijk een algoritme wat bepaalt hoe hoog jouw website in Google komt. Maar waar let dat algoritme op? en hoe kan je ervoor zorgen dat je langdurig hoog tevoorschijn komt in de zoekresultaten? Je wilt natuurlijk geen tijd verspillen aan iets wat over een maand al weg is. Dit en meer krijg je in het eerste gedeelte van deze masterclass.

Wie zijn jouw klanten? En waar liggen de kansen om via Google te adverteren? Je kan heel veel tijd in SEO stoppen en maar bekijken wie er reageert, maar het is veel slimmer om met een gedegen analyse te beginnen. Als jij bijvoorbeeld skateboards verkoopt, dan is de kans klein dat veel van jouw klanten 80+ zijn. We leren je om veel gemaakte fouten in de selectie van doelgroepen te voorkomen maar ook om open minded te blijven en je analyse steeds verder aan te scherpen.

Nu je hebt bedacht wie jouw klanten zijn en hoe je ze zou kunnen bereiken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze in een rechte lijn doorgaan naar het doen van een aankoop of aanvraag. Je moet dus weten waar je de meeste mensen kwijtraakt  en hoe je dit op een goede manier in kaart brengt. Zo kan je de  “lekken” in jouw advertentiecampagne gaan dichten. We laten je zien hoe je makkelijk en snel een goede rapportage maakt van jouw campagne.

Content is erg belangrijk voor je SEO. Maar hoe schrijf je nou een goede blog? En hoe meet ik wat voor content nou wel of niet werkt? Na dit traject kan jij dit haarfijn uitleggen.

Linkbuilding is essentieel voor jouw ranking in de zoekresultaten. Maar hoe kom je nou aan goede verwijzingen? Als je deze masterclass hebt gedaan ken je alle gangbare methodes. 

Enthousiast geworden?

Snappen we. Helaas gaan door corona onze fysieke cursussen niet door. Toch willen we onze maten nog steeds helpen om te groeien. Klik op die mooie blauwe knop hieronder en laat je gegevens achter. We laten je dan heel snel weten wanneer wij jou coronaproof die vette masterclass kunnen geven tegen een gereduceerd tarief. 

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?