Online Video Consulting

Op afgesproken tijdstippen alle ontwikkelingen doorspreken

Ondernemer. Ben je dat geworden uit de wens naar vrijheid? Of meer controle over de werkzaamheden die je verricht? Of in ieder geval het volgen van je droom of passie?

Wij snappen dat je dan geen zin hebt om je over de storm genaamd online marketing te buigen. Jij wil je natuurlijk bezig houden met waar je goed in bent en dan zijn zaken als klant acquisitie, funnel building en SEO optimalisatie geen dingen waar je veel tijd in wilt steken. 

Wij snappen ook dat je, juist omdat je ondernemer bent, controle wil houden over de processen waar je bedrijf mee te maken heeft en dat je goed op de hoogte wil blijven van wat er gebeurd met je budget.

Daarom bieden wij Online Video Consulting aan, een dienst die wij als extraatje aanbieden, slechts om jou te helpen. 

“Binnen deze gesprekken bespreken we de voortgang, de successen en de doelen voor de komende periode. Zo ben jij altijd up-to-date en fully in control”

Wat is online video consulting?

Het hele traject dat we volgen zal vastgelegd worden in duidelijk gegenereerde cijfers en de belangrijkste zullen wij natuurlijk zonneklaar toelichten in de video gesprekken zodat ook jij zelf alles begrijpt. 

Wij werken met KPI’s, ofwel Key Performance Indicators, die jou inzicht geven in wat wij doen. Zo heb jij de touwtjes in handen, kan je adequaat handelen en hoef je je geen zorgen te maken over zaken waar je je geen zorgen over wil maken. Win-Win-Win.

Vind jouw kansen!

de gratis mogelijkheden om van start te gaan

Gratis en vrijblijvend:
Video advies

Gratis en vrijblijvend:
Online Marketing scan

Marketing Consultancy & Growth Hacking

Deel deze pagina

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?