Google Advertenties

Bereik meer potentiële klanten. Met Google Ads komt jouw bedrijf bovenaan

Google Advertenties. Anno 2021 misschien wel de beste manier om meer potentiële klanten te bereiken dan alle andere vormen van marketing. 

Adverteren op Google wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. De advertenties zijn eigenlijk het betaalde gedeelte van zoekmachine Google. Simpelweg betekent dit eigenlijk dat het de betaalde tegenhanger is van SEO. Waar het bij SEO relatief lang duurt voordat je jouw hoge positie verzekert zijn Google Advertenties een afsnij route om snel meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Met Google Advertenties hoef je niet meer bang te zijn dat jouw onderneming over het hoofd gezien wordt, want uiteindelijk is elke gemiste klant een gemiste kans. 

“Met Google Ads kunt u de hele wereld gemakkelijk laten zien wat uniek is aan uw bedrijf, zodat u klanten kunt bereiken die zoeken naar de producten of services die u biedt.”

Google

Wat zijn de kosten van Google advertenties?

Allereerst zouden wij graag wat uit te lucht willen halen. In onze ogen zijn Google Advertenties geen kosten maar een investering. De advertenties moeten namelijk niet minder opleveren dan dat zij kosten anders heeft het natuurlijk geen zin. Uiteraard komen de uitgaven wel op de balans en gaan ze van de rekening af en wij zullen er dus uiteraard voor zorgen dat deze zo laag mogelijk zullen zijn (met zoveel mogelijk succes). 

De zoekwoorden zullen gekoppeld zijn aan jouw branche en wij zullen in het proces jouw perfecte klant identificeren. Dan een linkje naar jouw website erbij en gaan! 

Consistentie is net als bij alle andere vormen van marketing weer erg belangrijk. Zo krijg je een Advertentie campagne met een zo hoog mogelijke conversieratio (ofwel meer kliks voor minder geld). Dit doen wij door zoekwoord analyses uit te voeren, de advertentietekst en je website te optimaliseren. Dit zorgt voor een voordelige cost per click en een hoge kwaliteitsscore. 

Uiteraard bepaal je zelf wat het budget voor de advertenties zal zijn. Zo blijf je altijd zelf in de hand van de gemaakte kosten.

 Wij snappen dat je geen zin hebt om je over de storm genaamd online marketing te buigen. Jij wil je natuurlijk bezig houden met waar je goed in bent en dan zijn zaken als klant acquisitie, funnel building en zoekmachine optimalisatie geen dingen waar je veel tijd in wilt steken. Wij snappen ook dat je, juist omdat je ondernemer bent, controle wil houden over de processen waar je bedrijf mee te maken heeft en dat je goed op de hoogte wil blijven van wat er gebeurd met je budget.

Vind jouw kansen!

de gratis mogelijkheden om van start te gaan

Gratis en vrijblijvend:
Video advies

Gratis en vrijblijvend:
Online Marketing scan

Marketing Consultancy & Growth Hacking

Deel deze pagina

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?