Content Marketing

Van social media posts tot e-books, Content geeft je waarde

Wat is content marketing? We horen je al denken. Content marketing is eigenlijk een heel breed begrip en content zelf is eigenlijk bijna alles op je website of social media kanalen, het omvat bijvoorbeeld blog – en social media posts, e-mail marketing, foto’s, video’s, e-books en podcasts. Content Marketing draait dus om het maken en verspreiden van content waardoor potentiële klanten bereikt zullen worden.

De algemene overeenkomst van deze vormen content is dat bij deze allemaal de nadruk ligt op het creëren van waarde en minder op het direct verkopen van producten of diensten. 

Een goed ingerichte content marketing agenda kenmerkt zich door het feit dat de gecreëerde content bij elkaar aansluit en als doel heeft (potentiële) klanten waardevolle informatie te geven. Een goede content marketing strategie zal aan potentiële klanten laten zien dat jij de goede persoon en bedrijf bent om hen te helpen met hun problemen of de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen.

“Content marketing of content creatie kenmerkt zich door het value first principe. Zo lever je eerst veel waarde aan een potentiële klant waardoor deze jij en jouw onderneming als autoriteit en expert in jouw vakgebied ziet. Hierdoor zullen zij eerder voor jouw bedrijf kiezen”

Waarom content marketing?

Content zorgt ervoor dat klanten meer van jouw bedrijf weten en zo eerde voor jou kiezen. In bijna iedere markt is er een hoge dichtheid van bedrijven waardoor jezelf differentiëren belangrijk is. Met hoogwaardige content zal je stappen nemen richting een hogere omzet en meer en loyalere klanten. Content heeft ook een sterke samenhang met de vindbaarheid (SEO) van jouw bedrijf in Google. 

Wij verzorgen voor jouw onderneming complete Content Marketing strategieën waardoor jouw doelgroep je bedrijf kan vinden en meteen bakken met waarde krijgt toegeschoven, zo kan jij je focussen op het verrichten van werkzaamheden terwijl wij een jou verlichten van de druk om steeds maar weer te moeten schrijven, filmen, posten, etc.

Kies voor waarde, kies voor een Content Marketing strategie van de Marketing Maten. 

Vind jouw kansen!

de gratis mogelijkheden om van start te gaan

Gratis en vrijblijvend:
Video advies

Gratis en vrijblijvend:
Online Marketing scan

Marketing Consultancy & Growth Hacking

Deel deze pagina

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?