Wat ga je leren?

Het is erg belangrijk om van te voren een aantal dingen op een rijtje te hebben voordat je begint met het maken van een nieuwe deal. Goalsetting is dan ook de absolute basis van deze course.

Jouw volume, toonhoogte en spreeksnelheid zijn erg belangrijk in de communicatie. We leren je trucjes waarmee je hier meer controle over krijgt en die ervoor zorgen dat je altijd een zelfverzekerde indruk maakt, ook al ben je nog zo zenuwachtig.

Net als intonatie speelt lichaamstaal ook een enorme rol bij het vormen van een eerste indruk over een persoon. Maar je wilt ook niet te dominant overkomen. We geven je een paar handvaten die je helpen met het controleren van jouw gesticulaties en houding.

Jullie kennen hem waarschijnlijk allemaal wel: Jordan Belfort a.k.a. the Wolf of Wall street. Deze meneer heeft zijn leven omgegooid en investeert zijn tijd nu in het geven van salestrainingen. Wij hebben hiervan de meest ethische en effectieve aspecten op een rijtje gezet. 

We leren je de technieken van Robert Cialdini. Meer hoeven we niet te zeggen want deze meneer is een echte legende als het gaat om de wetenschap van het overtuigen.

Enthousiast geworden?

Snappen we. Helaas gaan door corona onze fysieke cursussen niet door. Toch willen we onze maten nog steeds helpen om te groeien. Klik op die mooie blauwe knop hieronder en laat je gegevens achter. We laten je dan heel snel weten wanneer wij jou coronaproof die vette masterclass kunnen geven tegen een gereduceerd tarief. 

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?