Wat ga je leren?

Eerst leggen we je uit welke mogelijkheden Google ADS heeft en hoe je kiest voor de juiste manier om je klanten te bereiken. Kies je voor een zoekadvertentie, display campagne of een video AD?  Of allemaal tegelijk? Wij geven je een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van alle opties. Verder leggen we je de basis uit van de “expertmodus” zodat je niet verdwaalt in alle instellingen. Zo ga je met een goede fundering de rest van de masterclass in.

Wie zijn jouw klanten? En waar liggen de kansen om via Google te adverteren? Je kan heel veel geld in een campagne pompen en later bekijken wie er reageert, maar het is veel slimmer om met een gedegen analyse te beginnen. Als jij bijvoorbeeld skateboards verkoopt, dan is de kans klein dat veel van jouw klanten 80+ zijn. We leren je om veel gemaakte fouten in de selectie van doelgroepen te voorkomen maar ook om open minded te blijven en je analyse steeds verder aan te scherpen.

Nu je hebt bedacht wie jouw klanten zijn en hoe je ze zou kunnen bereiken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze in een rechte lijn doorgaan naar het doen van een aankoop of aanvraag. Je moet dus weten waar je de meeste mensen kwijtraakt  en hoe je dit op een goede manier in kaart brengt. Zo kan je de  “lekken” in jouw advertentiecampagne gaan dichten. We laten je zien hoe je makkelijk en snel een goede rapportage maakt van jouw campagne.

Je hebt een gedegen plan en bent in staat om resultaten te analyseren. Nu is het tijd om nog dieper in de ADS & Analytics software te duiken. Binnen no-time maken we van digibeet een echte tech-guru.

Je kan nu:

  • Je doelgroep selecteren
  • De customer journey in kaart brengen
  • Het hele technische aspect zelf afhandelen

Kortom je hebt alle kennis om een succesvolle campagne te lanceren. Maar als die campagne in de lucht is, wat dan? Kort gezegd, meten is weten en optimalisatie is omzet. Nu komen die mooie analyses van pas want de volgende stap  bestaat uit het steeds een beetje beter maken van je campagne. We gaan je een paar beproefde technieken leren die er voor kunnen zorgen dat jouw campagne een winstmachine wordt. 

Enthousiast geworden?

Snappen we. Helaas gaan door corona onze fysieke cursussen niet door. Toch willen we onze maten nog steeds helpen om te groeien. Klik op die mooie blauwe knop hieronder en laat je gegevens achter. We laten je dan heel snel weten wanneer wij jou coronaproof die vette masterclass kunnen geven tegen een gereduceerd tarief. 

Chat openen
1
Hey!
Kunnen we je ergens mee helpen?